The tastings

Hoeveel je ook te horen krijgt over wijn, het gaat pas echt leven als je het zelf kunt ervaren, proeven, ruiken en misschien wel uitspugen. Dat alles natuurlijk in goed gezelschap. Niets is fijner dan samen het glas te heffen en van wijngedachten te wisselen.

Ik neem jou en je proefgenoten graag mee op ontdekkingstocht. Het thema mag je zelf kiezen. Bijvoorbeeld: de meest voorkomende druivenrassen, Nieuwe Wereld versus Oude Wereld, mousserende wijnen, Spaanse wijnen (of een ander landenthema).
Wat dacht je van Sherry? Na een meerdaagse onderdompeling in de Andalusische Sherry-hoofdstad, Jerez de la Frontera, mag ik me Official Sherry Educator noemen. Zo ondergewaardeerd, maar o zo interessant en verrukkelijk. Ik vertel je er graag alles over tijdens een proeverij.

Heb je zelf een groep wijnenthousiasten verzameld en wil je samen met vrienden, familie of collega´s een proeverij aan huis of op locatie? Stuur me je wensen dan door aan jenny@littlebigwines.nl en ik doe je een passend voorstel.