The tastings

Hoeveel je ook te horen krijgt over wijn, het gaat pas echt leven als je het zelf kunt ervaren, proeven, ruiken en misschien wel uitspugen. Dat alles natuurlijk in goed gezelschap. Niets is fijner dan samen het glas te heffen en van wijngedachten te wisselen.

Tussen snoei, bloei en oogst door, probeer ik de wijnboeren uit hun vertrouwde habitat te krijgen en naar Nederland te halen. Uit eerste hand vernemen welke stappen en beslissingen er genomen zijn in de wijngaard en de wijnkelder om uiteindelijk tot de gebottelde wijn te komen. Een betere manier om een wijn te proeven en te begrijpen bestaat niet.

Bovendien mag ik me na een meerdaagse onderdompeling in de Andalusische Sherry-hoofdstad, Jerez de la Frontera, Official Sherry Educator noemen. Sherry, zo ondergewaardeerd, maar o zo interessant en verrukkelijk. Ik vertel je er graag alles over tijdens een proeverij. 
Regelmatig organiseer ik proeverijen met uiteenlopende thema´s en op verschillende locaties. Alle geplande actviteiten staan in de agenda.

Heb je zelf een groep wijnenthousiasten verzameld en wil je samen met vrienden, familie of collega´s een proeverij aan huis of op locatie? Stuur me je wensen dan door aan jenny@littlebigwines.nl en ik doe je een gepast voorstel.

From Tupperware party to wine party!

Jij als gastheer/-vrouw zorgt voor de gasten en ik als consulente voor de wijnen en de wijnentertainment! Stel je huiskamer ter beschikking, nodig minimaal 10 wijnliefhebbers uit en jij geniet graag van een heerlijke proeverij van de wijnen en olijfoliën uit het assortiment van Little Big Wines.
Lees meer